Sponsoren

Het  In het Veld Schoonmaak Runningteam Twente is mogelijk gemaakt  door twee sponsoren (het Runningteam Twente presenteert zich met de naam van de hoofdsponsor als voorvoegsel). Namens alle atleten van het team wil ik onze sponsoren In het Veld Schoonmaak en Runnersworld  Enschede bijzonder bedanken voor hun ondersteuning. Zonder sponsoren geen Runningteam! Het team zal bij al haar activiteiten de belangen van de sponsoren in ogenschouw nemen en hun naamsbekendheid in positieve zin uitdragen.

Eddy van Essen, teamcoördinator

HOOFDSPONSOR

Logo In het Veld Schoonmaak  

In het Veld Schoonmaak is een onderdeel van de In het Veld Groep uit Enschede. De In het Veld Groep is inmiddels met 500 eigen enthousiaste opgeleide medewerkers uitgegroeid tot een kwaliteitsspeler op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping. De In het Veld Groep is een groeiende Twentse onderneming met als motto "zichtbaar beter". De specialisatie van de In het Veld Groep is het leveren van kwalitatief facilitair maatwerk, binnen bedrijven, instellingen en hotels, volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant.

Het is bij iedereen bekend; in een prettige, frisse en vooral schone werkomgeving wordt beter gepresteerd. Zonder afleiding kunt u, maar ook uw medewerkers/collega's, u richten op uw kerntaken. En weet u wat nou het mooie is...Onze schoonmaak(st)er maakt dat mogelijk!
Bij ons steek u geen energie in de zorg over schoonmaak. Wij regelen het!

Maatwerk zonder kopzorgen.
Bij In het Veld schoonmaak hebben we de organisatie zó ingericht dat onze dienstverlening zich zal sluiten als een maatpak om uw organisatie; en een goed pak past naadloos!

Professionele service en innovatieve dienstverlening.
Wij zorgen dat we in alle opzichten altijd dichtbij zijn: Wij zijn opvallend aanwezig. Tevens maken we gebruik van de modernste internettechnologie waardoor u ons 24/7 kunt bereiken!

In het Veld Schoonmaak biedt ondermeer:

• Regulier schoonmaakonderhoud voor uw werk en leefomgeving;
• Facilitaire bedrijfsdiensten zoals ontruimingen, interne verhuizingen en huismeesterdiensten;
• Glasbewassing, gevelreiniging en gevelbescherming van bedrijfs- en wooncomplexen;
• Alle specialistische schoonmaakdiensten binnen of aan elk denkbaar gebouw.

SUBSPONSOR

 RW nieuw logo

Runnersworld Enschede is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper.

Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste hardloopschoenen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Natuurlijk ben je bij ons ook op het goede adres voor hardlooptraining, hardloopclinics, wandelschoenen, hardloopkleding, sport bh's, hardloopschema's, runninghorloges, GPS horloges en sportvoeding. Er is altijd een register sport podoloog aanwezig om je van advies te voorzien.

Eigenaren Harry Dijk en Ruud Vlutters zijn al velen jaren actief in de loopwereld van deze regio. Zij kunnen met hun ervaring en know how elke loper van het beste advies voorzien. Zowel op het gebied van loopschoenen, kleding en accessoires, maar ook met trainingsschemas, blessure herstel en alles wat met lopen te maken heeft. Harry en Ruud hebben ook al vele jaren ervaring in het geven van looptrainingen en Nordic Walking cursussen middels hun loopschool "Profitrun" en Loopschool Oldenzaal. Dit zal alleen nog maar worden uitgebreid. Een must voor elke loper in de regio Enschede - Hengelo - Oldenzaal!

Hardlopen met uw bedrijf. Runnersworld Enschede heeft al jaren ervaring in het verzorgen van hardlooptrainingen en loopclinics voor bedrijven. Regelmatig bewegen verlaagt het ziekteverzuim en als u dit met collega's samen doet heeft dit een positieve uitwerking op de werkvloer. Een fitte werknemer presteert beter en is daarmee ook productiever.

 

Joomla 2.5
Joomla 2.5